Kauttamme voit hakea remonttilainaa

Kodin tai vapaa-ajan paikan remontoiminen tulee meille jokaiselle eteen jossain kohtaa. Käytät sitten ammattilaista tai teet itse, joutuu siihen useasti ottamaan lainaa. Tässä kohtaa kannattaa kilpailuttaa lainantarjoajat.
Täysin kotimainen Rahalaitos kilpailuttaa lainan eduksesi jopa yli 25 luotonmyöntäjän kesken. Parasta on, että saat avullamme vertailtavaksi kerralla suuren määrän lainanmyöntäjiä. Palvelu on sinulle täysin ilmainen, etkä hakemalla vielä sitoudu mihinkään.
5 tärkeää syytä kilpailuttaa remonttilaina kauttamme
Rahalaitos on kilpailuttanut jo satojatuhansia suomalaisten lainahakemuksia asiakkaidensa eduksi. Palvelussamme kilpailutat parissa minuutissa 500 – 70 000 euron suuruiset remonttilainat ilman vakuuksia. Lainaa voit ottaa ja käyttää oman tarpeesi mukaan.
Kilpailuttaminen on maksutonta etkä sitoudu mihinkään
Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi. Näet selkeästi mm. eri tarjouksien lainasummat, kuukausierät sekä korot ja kulut.
Jos tarjoukset eivät tunnu sopivilta niin voit olla valitsematta eikä sinulle tästä koidu mitään kuluja.
Remonttilainan löydät verkosta nopeimmin
Perinteisesti pankkien kanssa asioiminen on hidasta. Jos olet halunnut vertailla eri pankkeja, on prosessista tullut liian raskas ja aikaa vievä. Palvelussamme täytät vain yhden hakemuksen, jonka avulla löydät sopivan lainan tarpeeseesi.
Käsittely hakemuksesta tilille maksuun on ripeää. Nopeimmillaan remonttilaina maksetaan tilillesi vielä samana päivänä.
Remonttilainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajia
Halvin remonttilaina löytyy aina vertailemalla. Teemme tässä kohtaa vertailemisen helpoksi. Koska saat kauttamme useita parhaita mahdollisia lainatarjouksia näet selkeästi mikä sinulle näistä olisi sopivin maksuehdoiltaan ja hinnaltaan.
Kauttamme haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainaprosessia, silti saat kilpailukyisen rahoituksen remontillesi.
Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu
Lainaa hakiessasi et joudu erittelemään mihin lainaa olet käyttämässä. Oli kyse sitten keittiö-, vapaa-ajan asunnon- tai muuhun kodin ehostukseen liittyvästä remontista, voit käyttää lainan sinulle tarpeellisimpaan asiaan – vaikka sisustuksen uudistamiseen.
Joustava ja sinulle sopiva maksuaikataulu
Remonttilainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta. Mikäli kuitenkin haluat maksaa lainan aikaisemmin takaisin, niin se onnistuu. Tällöin säästät jäljellä olevan poismaksetun lainan osalta rahaa lainakustannuksissa.
Remonttilainaa voit hakea, kun nämä ehdot täyttyvät
Vähintään 20 vuoden ikä.
Vuositulot yli 7 200 euroa.
Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.